Najava: 

   „ XIV Savjetovanje iz oblasti građanskog prava“

 

 JAHORINA, Hotel TERMAG i Hotel VUČKO

od 16. – 19. oktobra/listopada 2019. godine 

 

Poštovane-i,

Na osnovu Programa početne obuke i programa stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2019. godinu, obavještavamo Vas da se u organizaciji Udruženja sudija Republike Srpske u saradnji  sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta na Jahorini od 16. do 19. oktobra/listopada 2019. godine održava „XIV Savjetovanje iz oblasti građanskog prava“.

U prilogu se nalazi Pismo Organizatora, sa svim detaljima o načinu prijave, smještaja,  iznosu kotizacije i broju računa poslovne banke.

Prijave za XIV Savjetovanje iz oblasti građanskog prava kao i dokazi o naknadi za sudjelovanje /kotizaciji/ se podnose direktno Udruženju sudija Republike Srpske e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  

Krajnji rok za uplatu kotizacija i dostavljanje dokaza o uplati je 1. oktobar 2019. godine.

Obzirom da je XIV Savjetovanje iz oblasti građanskog prava uvršteno u Program početne obuke i program stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2019. godinu CEST F BIH,prisustvo Savjetovanju nosilaca pravosudnih funkcija, za koje Centri vodi službenu evidenciju u bazi podataka,  priznaće se u minimum obavezne obuke za 2019. godinu u trajanju od 2 /dva/ dana  na osnovu Odluke Upravnog odbora CEST F BIH o priznavanju broja dana obavezne obuke učesnicima savjetovanja (Odluka broj.01-38-173-09/19 od 25.03.2019. godine).

 

Pismo Organizatora

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2022. godinu

Prijava

Go to top