Poštovane/i,

S posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo  Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2021. godinu kreiran i sačinjen od Centra za edukaciju sudija i tužilaca a odobren od  Visokog sudskog i tužilačkog vijeće Bosne i Hercegovine. 

Uvažavajući prvenstveno prijedloge i preporuke pravosudnih institucija za obukom, preporuke Evropske komisije, kao i obaveze prema strateškim dokumentima u Bosni i Hercegovini, te preporuke stalne komisije za edukaciju VSTV BiH, kreirali smo Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2021. godinu, koji obuhvata oko 140 edukativnih aktivnosti koje će biti realizirane u okviru početne, kontinuirane i specijalističkih obuka.

Cijeneći otežanost realizacije obuka, smatramo da će se dobar dio obuke i realizacije programa stručnog usavršavanja sudija i tužilaca tokom 2021. godine sigurno odvijati online, ovisno o trajanju pandemije i mjera organizacije rada  u svrhu zaštite života i zdravlja.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da izvršite prijavljivanje stručnih saradnika/savjetnika, sudija i tužilaca do 15.02. 2021. godine za 2021. godinu prema prijavnim obrascima uz Program 2021.

Za više informacija možete se obratiti Centru za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili telefonom +387 33 562 550.

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2022. godinu

Prijava

Go to top