Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da su u toku  pripreme za  organizaciju XVI Savjetovanja iz krivičnopravne oblasti koje će se i ove godine održati početkom mjeseca Juna/Lipnja u Neumu. 

Organizacioni odbor Savjetovanja uputio je pozivno pismo vezano za dostavljanje prijedloga, mišljenja i  tema  ovogodišnjeg savjetovanja koje možete naći u prilogu ovog teksta.

Shodno preporuci Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH  (Odluka VSTV BiH, broj 07-13-2-2112-6/2015 od 21.12.2015. godine), Centar za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH, kao suorganizator Savjetovanja,  poziva edukatore ovog Centra iz krivičnopravne oblasti da uzmu aktivnu ulogu u izradi kurikuluma i stručnoj  realizaciji  Savjetovanja i  predlože aktuelne teme u oblasti krivičnog pravosuđa za koje smatraju da bi se trebale izložiti na Savjetovanju.   

Pozivamo Vas da svoje mišljenje,sugestije,prijedloge i/ili prijavu teme i izlagača izvršite najkasnije do 20.01.2017. godine na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem pošte na adresu: Udruženje sudija/sudaca u Federaciji BiH (za Organizacioni odbor savjetovanja), ul. Valtera Perića 15, 71000 Sarajevo.

 

 Prilog: Pismo Organizacionog odbora savjetovanja

Sa poštovanjem,

                                                                                                                                   DIREKTOR
                                                                                                                                Arben Murtezić

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2022. godinu

Prijava

Go to top