XVII Međunarodno savjetovanje iz građanske oblasti u Mostaru na temu:
„Aktuelnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne  prakse“
Mostar, Hotel MOSTAR
od 14. i 15. juna/lipnja 2019. godine

Poštovane-i,

Na osnovu Programa početne obuke i programa stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2019. godinu, obavještavamo Vas da se u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru,  u Mostaru  14. do 15. juna/lipnja 2019. godine održava XVII Međunarodno savjetovanje iz građanske oblasti na temu: „Aktuelnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse“.
U prilogu se nalazi Pismo Organizatora, sa svim detaljima o načinu prijave, smještaja,  iznosu kotizacije i broju računa poslovne banke.
Program obuhvata tri okrugla stola, te u prilogu listu pravnih stručnjaka sa pojedinim temama.

Prijave za XVII Međunarodno savjetovanje kao i dokazi o naknadi za sudjelovanje /kotizaciji/ se podnose direktno Pravnom fakultetu u Mostaru putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili putem faxa: + 387 36 337 163

Obzirom da je XVII  Međunarodno savjetovanje uvršteno u Program početne obuke i program stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2019. godinu CEST F BIH, prisustvo Savjetovanju nosilaca pravosudnih funkcija, za koje Centar vodi službenu evidenciju u bazi podataka i evidenciju prisustva na edukaciji u 2019. godini,  priznaće se u minimum obavezne obuke za 2019. gdinu.

Prilog: Prijavni letak

 

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top