Centar za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH u saradnji sa Vijećem Evrope u narednom periodu organizuje online kurseve za nosioce pravosudnih funkcija iz Bosne i Hercegovine na jezicima našeg govornog područja.
Online obuke na koje se možete prijaviti:
-Property rights/Pravo vlasništva
-Child-friendly justice/ Pravosuđe naklonjeno djeci
-Fight against racism, xenophobia, homophobia and transphobia/ Borba protiv rasizma, ksenofobije, homofobije i transfobije
-Preventing and combating trafficking in human beings in Bosnia and Herzegovina/ Prevencija i borba protiv trgovine ljudima  u BiH

Sve navedene online kurseve vodit će certificiarni HELP tutori. Ukoliko ste zainteresirani za učešćem na online kursevima, molimo Vas da Vašu prijavu dostavite na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
Također, kako biste mogli učestvovati u online obuci, molim Vas da kreirate Vaš profil na stranici HELP projekta:  https://www.coe.int/en/web/help/home. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri registraciji, video sa uputama možete pogledati na Facebook stranici HELP projekta https://www.facebook.com/CoEHELP/videos/293521468286261/?t=3 ili nas jednostavno kontaktirati na broj 033 562 550.
Molimo Vas da Vaše prijave dostavite najkasnije do četvrtka, 26. 03. 2020. godine.

Više o HELP projektu možete pronaći na stranici https://www.coe.int/en/web/help/home.

 

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top