Poštovane/i,

S posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo  Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2023. godinu kreiran i sačinjen od Centra za edukaciju sudija i tužilaca Federacije BiH, a odobren od Visokog sudskog i tužilačkog vijeće Bosne i Hercegovine.

Uvažavajući prvenstveno prijedloge i preporuke pravosudnih institucija za obukom kao i obaveze prema strateškim dokumentima u Bosni i Hercegovini, te preporuke Stalne komisije za edukaciju VSTV BiH, kreirali smo Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2023. godinu, koji obuhvata oko 165 edukativnih aktivnosti koje će biti realizirane u okviru početne, kontinuirane i specijalističkih obuka.

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da izvršite prijavljivanje stručnih saradnika/savjetnika, pripravnika,  sudija i tužilaca do 24.02. 2023. godine za 2023. godinu prema prijavnim obrascima uz Program 2023.

 

 

Za više informacija možete se obratiti Centru za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili telefonom +387 33 562 550.

 

Prijavne obrasce možete preuzeti ovdje.

Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2023. godinu možete preuzeti ovdje.

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top