Najava:

XVII Savjetovanje iz oblasti građanskog prava

Jahorina, Hotel TERMAG

 25.-28. oktobra/listopada 2023. godine

 

Poštovani/e,

Na osnovu Programa početne obuke i programa stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2023. godinu, obavještavamo Vas da se u organizaciji Udruženja sudija Republike Srpske, u saradnji  sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i (javnih) tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta organizuje XVII Savjetovanje iz oblasti građanskog prava u periodu od 25.-28. oktobra 2023. godine u hotelu "Termag"  na Jahorini.

U prilogu se nalazi Pismo Organizatora, sa svim detaljima o načinu prijave, smještaja, iznosu kotizacije i broju računa poslovne banke.

Prijave za XVII Savjetovanje iz oblasti građanskog prava kao i dokazi o naknadi za sudjelovanje/kotizaciji se podnose direktno Udruženju sudija Republike Srpske na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Krajnji rok za uplatu kotizacija i dostavljanje dokaza o uplati je 05. oktobar 2023. godine.

Obzirom da je XVII Savjetovanje iz oblasti građanskog prava uvršteno u Program početne obuke i program stručnog usavršavanja sudija i tužilaca za 2023. godinu CEST F BIH, prisustvo Savjetovanju nosilaca pravosudnih funkcija, za koje Centri vodi službenu evidenciju u bazi podataka,  priznaće se u minimum obavezne obuke za 2023. godinu u trajanju od 2 /dva/ dana  na osnovu Odluke Upravnog odbora CEST F BIH o priznavanju broja dana obavezne obuke učesnicima savjetovanja (Odluka broj.01-38-173-09/19 od 25.03.2019. godine).

 

 

Prilog

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top