Poštovane/i,

S posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo  Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2024. godinu kreiran i sačinjen od strane Centra za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH a odobren od  Visokog sudskog i tužilačkog vijeće Bosne i Hercegovine.

Uvažavajući prvenstveno prijedloge i preporuke pravosudnih institucija za obukom kao i obaveze prema strateškim dokumentima u Bosni i Hercegovini, te preporuke Stalne komisije za edukaciju VSTV BiH, kreirali smo Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2024. godinu, koji obuhvata oko 178 edukativnih aktivnosti koje će biti realizirane u okviru obuke za pripravnike, početne obuke za stručne saradnike, početne obuke za novoimenovane nosioce pravosudnih funkcija, kontinuirane  obuke za sudije i tužioce i niza specijalističkih obuka.

 

 

Koristimo ovu priliku da Vas pozovemo da izvršite prijavljivanje prema posebnim programima obuke, pripravnika, stručnih saradnika/savjetnika, sudija i tužilaca najkasnije do 27. 02. 2024. godine prema prijavnim obrascima uz Program 2024.

 

Za više informacija možete se obratiti Centru za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili telefonom +387 33 562 550.

 

 

 

Program početne obuke i program stručnog usavršavanja za 2023. godinu možete preuzeti ovdje.

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2023. godinu

Prijava

Go to top