Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da su započete pripreme organizacije XV savjetovanja iz krivičnopravne oblasti koje će se i ove godine održati početkom mjeseca Juna/Lipnja u Neumu. 
Organizacioni odbor savjetovanja uputio je pozivno pismo za predlaganje tema ovogodišnjeg savjetovanja koje možete preuzeti OVDJE.

Shodno preporuci Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH  (Odluka VSTV BiH, broj 07-13-2-2112-6/2015 od 21.12.2015. godine), Centar za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji BiH poziva edukatore ovog Centra iz krivičnopravne oblasti da uzmu aktivnu ulogu u izradi kurikuluma i stručnoj  realizaciji  savjetovanja i  predlože teme  za koje smatraju da bi se trebale izložiti u okviru planirane  radne teme savjetovanja: „Organizovani kriminal i terorizam“.   

Pozivamo Vas da prijavu prijedloga teme izvršite najkasnije do 18.01.2016. godine na e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i c/c na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Prijave možete slati i putem pošte na adresu:  Udruženje sudija/sudaca u Federaciji BiH (za Organizacioni odbor savjetovanja), ul. Valtera Perića 15, 71000 Sarajevo.

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2022. godinu

Prijava

Go to top