Poštovane-i,

Od 17. juna (petak) do 19. juna (nedjelja) 2016. godine u Neumu, održava se XIV Međunarodno savjetovanje pod nazivom: “Aktuelnosti građanskog i trgovačkog zakonodavstva i pravne prakse“ u organizaciji Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
U prilogu se nalazi Pismo organizatora sa detaljima o načinu prijavljivanja, iznosom kotizacije i žiro računom poslovne banke kojoj se uplata vrši.

Dani provedeni na Savjetovanju (tri dana) se priznaje u obaveznu obuku sudija i tužilaca u skladu sa Programom početne obuke i programom stručnog usavršavanja sudija i tužilaca u Federaciji Bosne i Hercegovine za 2016. godinu, pod uslovom da su učesnici stavili svoj potpis u odgovarajuće obrazce kod kolega iz Tajništva Međunarodnog savjetovanja.

Molimo da sve organizacione poslove u vezi Vašeg učešća na XIV Međunarodnom Savjetovanju učinite na vrijeme i prijavite se organizatoru e-mailom:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.   ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , a u slučaju bilo kakve pomoći, da se obratite Centru za edukaciju sudija i tužilaca u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Prilog:
 
 

 

Registracijski obrasci

Preuzmite registracijske obrasce za 2022. godinu

Prijava

Go to top